Kinderfeestjes

Corona maatregelen. 
De kinderen moeten handschoenen aan. Dit mogen allerlei soorten handschoenen zijn. Begeleiding moet zijn/ haar handen desinfecteren bij de desinfectie paal (op de oprit aan de linkerzijde) daarna mogen zij plaats nemen voor bij de rijbak. 
Vanuit Ponyrijden Patricia zal er voldoende hulp gefaciliteerd worden.  

 

 

Ben je bijna jarig en hou je van pony’s?
Wij vinden het leuk als je bij ons je kinderfeestje houdt!

Het feestteam staat voor jullie klaar.

Een feestelijke groet van Sarah, Mijke en Donna


Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ben je op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur heel de middag met de pony’s bezig.

Jij krijgt alleen of samen met een vriendje/vriendinnetje een eigen pony en begeleider.

Met zijn allen gaan jullie de pony’s uit de wei of van stal halen. Eerst gaan jullie je eigen pony borstelen en verzorgen. Als de pony’s allemaal mooi gemaakt zijn, gaan jullie natuurlijk ponyrijden. Als jarige job mag je kiezen of we in de bak echt leren ponyrijden of dat we een leuke buitenrit in de natuur gaan maken. Tijdens het rijden gaan we leuke dingen op de pony doen. Wie durft mag ook draven.

De kosten voor deze twee uur durende middag zijn €14,00  per kind, met een maximum van twaalf kinderen. Wanneer je met minder dan vijf kinderen komt, zijn de kosten €70,00. Tusendoor word de kinderen iets te drinken aangeboden en de jarige ontvangt na afloop een presentje van ons.

Kleding: regenlaarzen (of gewone laarzen), strakke/ makkelijke broek, ivm de corona handschoenen en een cap krijgen ze van ons. Wanneer iemand zelf een eigen cap heeft mag hij/zij deze natuurlijk gewoon meenemen. 

Daarnaast mogen jullie iets lekker meenemen voor de pony's denk daarbij aan een appel, wortel of stukje oud brood. 

Kinderfeestje boeken

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-10768015.
Vermeld het aantal kinderen, de leeftijd en welke data jullie schikken.
                                                                                                                       

 

Ook erg leuk om cadeau te geven onze cadeaubon. De kosten zijn €15,00 (af te halen op lokatie Elsdonk 28, Stiphout) Wij kunnen de bon ook naar u opsturen nadat wij de betaling op onze rekening hebben ontvangen. 

 

 

 

De jarige ontvangt van ons een cadeautje..